Nieuws

Lees hier alles over Technical Maintenance Service nv.

TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningssystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening, van advies, levering en installatie tot onderhoud en service.

TMS moderniseert de controll room van Telebeheer

Altijd perfecte werkende technische installaties waardoor een constante voortzetting van de dagelijkse bedrijfsprocessen is gegarandeerd. Daarvoor vertrouwen steeds meer bedrijven op telebeheer van TMS.  Is er een storing in een installatie? Dan ontvangt de meldkamer een seintje. Onlangs werd de controllroom van Telebeheer bij TMS gemoderniseerd.

TMS beheert technische installaties op afstand, zoals verlichting, koeling. verwarming en airconditioning. Dat gebeurt vanuit een gloednieuwe, speciaal ingerichte controllroom. Sales Manager Danny Hendrickx vertelt: “Met het oude systeem hielden we de installaties in de gaten via twintig computers. Nu hebben we één server waar alle computers op zijn gevirtualiseerd. De computers zijn zichtbaar op een grote videowall.”

Eenvoudig en stabiel
Danny vervolgt: “Het nieuwe systeem heeft als voordeel dat we voor de front office slechts één computer nodig hebben, waarop we alle virtuele computers kunnen overnemen op drie schermen. Zo is het systeem stabieler en het is eenvoudiger om nieuwe systemen te implementeren, waardoor we iedere klant van dienst kunnen zijn. Bij calamiteiten zien we direct op de schermen om welke installatie het exact gaat. Na een eerste evaluatie van het alarm brengen we het desbetreffende bedrijf op de hoogte en sturen we eventueel een service technieker langs om het probleem op te lossen.”

← Ga terug naar het nieuwsoverzicht